4

Komentari (4)

MaDaj
"Ovo je svakako jedna vrlo čudna informacija koju treba uzeti s rezervom posebno jer ju je objavio Don Balon koji inače zna svašta lupiti. " fakat znaci od njih uzimate vecinu vasih "Vjesti". Medalju a lupetanje o transferima ste glatko uzeli (po vasim tekstovima Dzeko i Pjanic su promijenili 39472049123 klubova u zadnje 3 godine)
Hakkinen
@MaDaj pa što čitaš naš sport.sport.ba ako već takvo mišljenje imaš o ovom portalu?
Ovo je BH sportski portal koji piše šta mu je ćejf a na tebi i meni i nama hoćemo li ga čitati.
To je naš mentalitet samo sjediti kući i kritikovati.
Baš bezveze jer niko nikog ne tjera da ima ovu aplikaciju a kamoli da čita bilo šta odavde .... ali fazon je sjediti ništa ne raditi i kritikovati sve što je NAŠE.
Moje mišljenje nisu savršeni ali... MOJ/ NAŠ BH PORTAL JE OVO i bar ću ga ja čitati i komentarisati dok me ne banuju.
Pa ja ...
Hakkinen
I ne moraš sam sebi pucati lajk. Bezveze ti je i to fakat.
MaDaj
Potpuno si upravu, ovo je BH Sportski Portal, koji se konstantno predstavlja kao mjesto gdje mozemo da procitamo SPORTSKE novosti. Ja kao normalna osoba dolazim na ovaj portal godinama da bih citao te novosti. I od osnivanja ovog portala mogu reci da su bili itekako informativni. Medjutim u zadnjih par godina nivo clanaka je opao bar 90%. Urednik kao da uopste i ne postoji, procitam bar 2-3 clanka tipa "Nemanja Guangzhou je igrao za NAC Bredu" (imam cak i sliku ove gluposti). Vijesti sporta zamijenile su golotinje, tvitovi i tome slicno. Iz dana u dan sve mi vise lici na trku izmedju "novinara" tko ce izbaciti vise clanaka, nego na jednu ozbiljnu stranicu (koja su nekad bili). Cijela poenta mog komentara nije posramiti nekoga ili uvaliti nekog u probleme, jednostavno zelim da najbolji sportski portal nase zemlje zahtjeva vise od svojih radnika... zar ima nesto lose u tome ???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti