Pep spremio čudnu zamjenu Realu koju Zidane vjerovatno neće odbiti

Prenosi Don Balon

Pep spremio čudnu zamjenu Realu koju Zidane vjerovatno neće odbiti

Španski list Don Balon prenosi informaciju kako bismo na ljeto mogli vidjeti vrlo čudnu razmjenu između Manchester Cityja i Real Madrida.

Španski stručnjak na klupi Građana Pep Guardiola namjerava Kraljevima poslati jednog od ovosezonskih najboljih igrača Bernarda Silvu i to kako bi Zinedina Zidana natjerao da u suprotnom pravcu pošalje Jamesa Rodrigueza.

Kolumbijac je ove sezone van planova Zidana i realno gledajući njegova karijera odavno ide silaznom putanjom, ali svejedno je Pep navodno spreman da ponudi svog igrača koji je na vrhuncu forme u zamjenu za njega.

Ovo je svakako jedna vrlo čudna informacija koju treba uzeti s rezervom posebno jer ju je objavio Don Balon koji inače zna svašta lupiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je James u lošoj formi posljednjh sezona, ipak neće imati problem da na ljeto pronađe novi klub jer je osim Cityja za njega zainteresovano još nekoliko ekipa, a u prvom redu pominju se Everton, Juventus, Wolverhampton, Arsenal...

Kolumbijac je ove sezone upisao tek sedam utakmica u La Ligi i postigao jedan gol uz jednu asistenciju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
"Ovo je svakako jedna vrlo čudna informacija koju treba uzeti s rezervom posebno jer ju je objavio Don Balon koji inače zna svašta lupiti. " fakat znaci od njih uzimate vecinu vasih "Vjesti". Medalju a lupetanje o transferima ste glatko uzeli (po vasim tekstovima Dzeko i Pjanic su promijenili 39472049123 klubova u zadnje 3 godine)
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi