Kovačić odgovorio Pepeu: To nije istina, ne znam ni zašto je to uopšte rekao

Pred mečeve Chesleaja i Porta

Kovačić odgovorio Pepeu: To nije istina, ne znam ni zašto je to uopšte rekao

E. Škorić

Iskusni štoper Porta Pepe kazao je da su u Chelseaju slavili kada su vidjeli da ih je žrijeb četvrtfinala Lige prvaka spojio sa portugalskim predstavnikom.

Chelsea je izbacio Atletico u osmini finala, a za polufinale borit će se protiv Porta. Pepe kao jedan od najiskusnijih igrača Porta kaže da su u Londonu slavili nakon što su saznali ko im je naredni rival.

Hrvatskog veznjaka je to iznenadilo, a Kovačić i Pepe se poznaju jer su obojica igrali u Real Madridu zajedno.

"Nije istina, ne razumijem zašto je to rekao i na šta je mislio. Naravno da nismo slavili. Ja lično sigurno nisam slavio jer, igrajući za Real Madrid, shvatio sam da u ovom trenutku takmičenja nema boljih ili gorih protivnika. Porto je impresivna momčad, pa izbacili su Juventus", poručio je Kovačić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

On je takođe naglasio da će Chelsea morati dati sve od sebe ako želi da eliminiše Porto.

"Nema sumnje da nas čeka paklenih 180 minuta protiv Porta. Znamo da se radi o izuzetno kvalitetnoj ekipi,ali učinit ćemo sve da prođemo u polufinale", zaključio je.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi