Pepe je i dalje Pepe: Napadač Liverpoola će dugo pamtiti start Portugalca

Žestoko je išao iskusni defanzivac

Pepe je i dalje Pepe: Napadač Liverpoola će dugo pamtiti start Portugalca

Iskusni portugalski štoper Pepe je svoje najslavnije dane imao u Realu. Nakon napuštanja Madrida nosio je dres Bešiktaša, a ove zime se vratio u Porto.

Pepe je kroz čitavu karijeru bio poznat po žestokim, često bespotrebno grubim startovima, a iako mu je danas 36 godina, malo se toga promijenilo.

Njegov Porto na svom stadionu večeras igra revanš meč četvrtfinala Lige prvaka protiv Liverpoola i gubi sa 0:1 (Liverpool je u prvom meču slavio sa 2:0), a Pepe je svoj bijes iskalio na napadaču Liverpoola Divocku Origiju.

U momentu kada je Origi pokušavao primiti loptu na njega je naletio Pepe i žestokim startom ga oborio na travnjak.

Ne čudi da je Pepe prvo poluvrijeme završio sa žutim kartonom...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi