Pepe: Nisam se pozdravio s trenerom

Portugalski fudbaler napušta Real Madrid

Pepe: Nisam se pozdravio s trenerom

D. Rakanović

Portugalski fudbaler Pepe odlučio je napustiti Real Madrid iako su mu Kraljevi ponudili jednogodišnji ugovor. 

"Nisam se pozdravio s trenerom. I on i klub su znali da odlazim prije nego što sam otišao. Htio sam ugovor na dvije sezone, ali oni ne misle tako", požalio se Pepe. 

On je dodao da ne shvata zbog čega kod Zidanea nije igrao više.

"Ne želim ga kriviti jer ima spektakularne rezultate s klubom. Ali kod Zidanea mnoge stvari ne mogu shvatiti. Nije mi jasno zašto sam nestao iz ekipe odjednom. Pa, bolji odnos sam imao s Benitezom. Bar je bio iskren prema meni", rekao je Pepe. 

On je prokomentarisao situaciju kada je bio optužen za utaju poreza. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Da, bio sam optužen za utaju poreza. Klub onda nije stao uz mene. Znali su da mi je teško, ali nitko nije stao uz mene. Sve sam dao Realu, krv i znoj. To svaki navijač mora znati. Znam da su oni uz mene i zato im hvala na svemu", poručio je Pepe. 

On je u Real Madrid stigao prije deset godina iz Porta, a sa madridskim klubom osvojio je po tri Lige prvaka i nacionalna prvenstva, te dva Kupa Španije.  Iako ima 34 godine za njega su zainteresovani neki velikani poput PSG-a i Inter, ali i neki klubovi iz Engleske. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije