Pepe potpisuje za Inter?
Foto: EPA

Portugalski defanzivac napušta Real

Pepe potpisuje za Inter?

D. Rakanović

Defanzivac Real Madrida Pepe po završetku sezone postaje slobodan igrač, a sve su prilike da neće ostati u Madridu. 

Za usluge Pepea zainteresovani su mnogi evropski klubovi, kao i pojedini klubovi iz Kine. 

Kineski tim Habei Fortune ponudio je Portugalcu vrtoglavih 12 miliona godišnje, ali je Pepe odbio ovu ponudu, navodno zbog straha da ne izgubi mjesto u reprezentaciji i tako propusti Svjetsko prvenstvo u Rusiji. 

Prema posljednjim informacijama Pepe bi mogao postati novi igrač Intera, prenosi italijanski Calciomercato.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter gradi novi tim i naredne sezone planiraju da se takmiče sa Juventusom za titulu u italijanskoj Seriji A, a Pepe će donijeti iskustvo i kvalitet zadnjoj liniji Neroazzura. 

Pepe je u Real Madrid došao iz Porta u ljeto 2007. godine za 30 miliona eura. Ovaj 34-godišnji defanzivac odigrao je 334 zvanične utakmice za Real. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti