Perez je i dalje u mislima igrač Newcastlea: "Imamo svoju WhatsApp grupu"

Vraća se na St. James Park

Perez je i dalje u mislima igrač Newcastlea: "Imamo svoju WhatsApp grupu"

Endin Čaušević

Fudbaleri Leicestera večeras igraju u gostima protiv Newcastlea utakmicu 21. kola engleskog Premiershipa.

Na St. James Park večeras se vraća Ayoze Perez koji je ljetos upravo iz Newcastlea prešao u Leicester. Navijači mu nisu baš oprostili taj potez, te sigurno večeras neće biti dočekan raširenih ruku na St. James Parku.

Međutim, Perez je pred današnji meč izjavio da je i dalje u veoma dobrim odnosima s bivšim saigračima, te da još uvijek imaju zajednučku WhatsApp grupu u kojoj se čuju svakodnevno.

"I dalje razgovaram s igračima Newcastlea skoro svaki dan. Imamo grupu na WhatsAppu gdje čestitamo jedni drugima kada nešto dobro uradimo. Newcastle je važan dio moje karijere i života i zbog toga sam sa svima zadržao kontakte", rekao je Perez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Perez je već igrao protiv svog bivšeg kluba u septembru ove godine kada je Leicester ubjedljivo pobijedio sa 5:0. Otkrio je da se odmah javio bivšim saigračima nakon utakmice.

"Razgovarao sam s njima i bilo mi je žao jer je to bio težak trenutak za njih. Zahvalili su mi se što sam im pružio podršku, ali i oni su bili tu za mene mnogo puta", dodao je igrač Leicestera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi