Perez jutro nakon titule razočarao navijače Reala, ali prije svega ostao čovjek

Predsjednik Real Madrida

Perez jutro nakon titule razočarao navijače Reala, ali prije svega ostao čovjek

Alfa i omega Real Madrida Florentino Perez oglasio se nakon nove titule prvaka Španije. 

Kraljevi su sinoć na stadionu Alfredo Di Stefano u Madridu pobijedili Villarreal na 2:1 i na taj način kolo prije kraja šampionata osvojili 34. titulu.

Jutro nakon meča Perez je između ostalog komentarisao ljetni prelazni rok i tom prilikom malo razočarao navijače madridskog giganta.

Real, kako on kaže, neće dovoditi skupocjena pojačanja u pauzi između dvije sezone. Osim toga, ispao je i veliki čovjek kada je obrazložio razlog.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne, neće biti velikih pojačanja ovog ljeta. Situacija je zaista loša. Teško je tražiti od igrača da prihvate smanjenje plata kako bi se lakše nosili s panedmijom, a onda dovoditi skupa pojačanja. To može sačekati. Kada se situacija promijeni Real Madrid će ponovo dovoditi najbolje na svijetu", kazao je Perez za El Transistor.

Inače, Kraljevima do kraja sezone preostaje da odigraju i završnicu Lige prvaka, a mnogi smatraju kako to za njih znači samo odigravanje revanša protiv Manchester Cityja u osmini finala. Podsjetimo, Real je prvi susret na Bernabeu izgubio sa 2:1 i teško je vjerovati da može proći na 'Final eight' turnir.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
U zadnje dvije decenije ovaj čovjek je babo što se tiče menadžmenta u fudbalu
5 2
Untouchable
Tako se to radi i zove respekt a ne ko barcelona smanjiva platu igracima da bi uspjeli kupiti Martinez’a ccc
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi