Perez nakon poraza od Girone dva sata razgovarao sa Solarijem, postignut dogovor

Argentinac dobio novu šansu

Perez nakon poraza od Girone dva sata razgovarao sa Solarijem, postignut dogovor

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez obavio je razgovor sa trenerom Santiagom Solarijem nakon poraza od Girone, prenose španski mediji.

Podsjetimo, Real je izgubio sa 2:1 od Girone na domaćem terenu, a nako meča Perez je pozvao Solarija i njihov razgovor je trajao čak dva sata.

Kako prenose španski mediji Pereza je zanimalo u kakvom je stanju ekipa nakon poraza od Girone te je poručio Solariju kako očekuje da tim ne pokaže nikakve slabosti na gostovanju kod Levantea.

Navodno je dogovoreno da se nastavi u istom ritmu kao i prije poraza od Girone koji je bio prvi poslije samog početka godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Solarijeve rotacije opet nisu uspjele. Možda se nije sve toliko promijenilo ispod sjajne površine. Rukovodstvo ne želi vidjeti slabosti protiv Levantea na nedjeljnom gostovanju, ali i dalje pokazuje povjerenje prema Santiagu Solariju i ekipi s nadom u povratak pobjedničkog morala koji je vladao prije kiksa s Gironom", navodi španska Marca.

Inače, Real nakon posljednjeg poraza ponovo zaostaje čak devet bodova za vodećom Barcelonom i bit će mu vrlo teško da se upetlja u borbu za titulu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi