Milan spreman ponuditi 100 miliona eura za Garetha Balea
Bale je ove sezone na udaru javnosti zbog loših igara u Realu

Rossoneri se žele pojačati za narednu sezonu

Milan spreman ponuditi 100 miliona eura za Garetha Balea

S. Pašalić

Milan je ove sezone imao dosta uspona i padova u prvenstvu Italije.

Gennaro Gattuso je u nekoliko navrata bio jako blizu da dobije otkaz na klupi Milana, ali je preživio najgore.

Rossoneri su se ove zime pojačali i doveli dva sjajna igrača Piateka i Paquetu, a oni su pokazali kao pun pogodak odmah u prvim utakmicama koje su odigrali za Milan.

U Milanu znaju da im to nije dovoljno ukoliko žele naredne sezone ostvariti nešto više od trenutnog četvrtog mjesta u talijanskom prvenstvu, a španski list Don Balon donosi vijest da je Milan spreman ponuditi 100 miliona eura za igrača Real Madrida Garetha Balea ako uspiju osigurati Ligu prvaka za narednu sezonu.

Velšanin navodno nema ništa protiv da napusti Madrid i da pređe u Milan. Bale se dosta muči sa igrama u Realu ove sezone, a već se par puta pisalo o tome da bi mogao napustiti klub sa Santiago Bernabeua.

Nedavno je i Predrag Mijatović pred utakmicu sa Barcelonom izjavio kako je to posljednja prilika Velšaninu da se dokaže, a da li je to bila prilika koju je Bale propustio saznat ćemo na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Vise bi zaradili nego na Ronaldu...
2 0
aaaa1111
bez razmisljanja im ga pokloniti za 100mil
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije