Perez objasnio zašto je bilo nemoguće dovesti Pogbu

Niej sve do njega

Perez objasnio zašto je bilo nemoguće dovesti Pogbu

E. Oštraković

Florentino Perez konačno je priznao da je ovog ljeta pokušao u Real Madrid dovesti Paula Pogbu, te je objasnio zašto mu to nije pošlo za rukom.

Kao primjer upotrijebio je Lewandowskog iz Bayerna.

Rekao je Perez da popularnog Lewu Real pokušava da dovede već nekoliko godina, ali da to jednostavno nije moguće jer nema odštetnu klauzulu, a klub ga ne želi prodati.

"Igrači kao što su oni se ne prodaju. Godinama pokušavamo dovesti Lewandowskog, ali ne možemo jer nema odštetnu klauzulu, a Bayern neće da ga proda. Onda shvatite da je to jednostavno nemoguće", rekao je Perez, te je dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Isto je bilo sa Pogbom. Kada su igrači slobodni za prodaju onda idemo po njih, ali ovako su nam ruke svezane, završio je Perez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi