Perez u Realu dobiva najveće pojačanje?

Želi uspješnog direktora

Perez u Realu dobiva najveće pojačanje?

Sinoćnja predstava Real Madrida ne ulijeva nadu da bi ove sezone Kraljevi mogli biti iole uspješni, kamoli isti kao lani sa Ronaldom.

Potvrdilo se da ako nedostaju dva-tri igrača, kamoli četiri ili pet, da Realove zamjene ne mogu biti dostojan rival ni osrednjem CSKA.

Odlaskom Cristiana Ronalda neminovno je Real ušao u novu eru, no sada je na Florentinu Perezu da iznađe način da Real ne osjeti nedaće prelaznog perioda.

Kako pišu italijanski mediji u tom kontekstu, Perez će pokušati sve da na mjesto direktora dovede Beppea Marrotu od kojeg u ovom trenutku ne postoji bolji, a slobodan izvršni direktor/operativac.

Prošlo je nekoliko dana od kada je Giuseppe Marotta objavio svoj odlazak iz talijanskog šampiona Juventusa. Izvršni direktor će napustiti Bianconere ovog mjeseca i ima puno timova za koje se govori da su veoma zainteresirani za njegove usluge.

Prema "Corriere dello Sportu", predsjednik Real Madrida ga smatra konkretnim imenom za menadžment.

61-godišnjak će napustiti Juventus 25. oktobra, nakon što je proveo osam godina u klubu. Tokom svog mandata, klub je doživeo preporod i vratio se u vrh italijanskog fudbala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tokom Marottine vladavine, Juventus je osvojio sedam uzastopnih titula, četiri trofeja kupa, tri italijanska Superkupa, a dva puta tim je igrao finale Lige šampiona.

Prethodni izveštaji takođe povezuju Marottu sa Interom i Manchester Unitedom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi