Vlašić: Ko bi rekao da će moj gol presuditi Realu

Mladi Hrvat presretan

Vlašić: Ko bi rekao da će moj gol presuditi Realu

Mladi napadač moskovskog CSKA Nikola Vlašić bio je heroj svog tima u sudaru sa moćnim Realom iz Madrida, trostrukim uzastopnim osvajačem Lige prvaka.

CSKA je senzacionalno slavio sa 1:0, a da stvari budu još interesantnije - pobjedonosni gol je postignut već u 2. minuti i to nakon velike greške Tonyja Kroosa.

"Ko bi rekao da će moj gol presuditi Realu, zaista je bilo teško zamisliti da će on biti jedini. Bili smo svjesni da je Real jedna od najjačih ekipa na svijetu i da će nas napasti poslije toga, ali odigrali smo pametno i kompaktno. Dobro smo branili prekide, igrali smo svi kao jedan i zaslužili smo pobjedu", rekao je Vlašić nakon utakmice.

Nikola, koji je inače mlađi brat do jučer mnogo poznatije hrvatske skakačice u vis Blanke Vlašić, je ove sezone bio strijelac na obje utakmice svog tima u Ligi prvaka, a član Moskovljana je od jula kada je stigao na jednogodišnju posudbu iz Evertona.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vlašić ima tek 20 godina i jedan je od većih talenata hrvatskog fudbala, a Everton ga je prošle godine doveo iz Hajduka za čak 9.7 miliona funti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi