Saigrači se pobunili protiv Navasa, na potezu Zidane
Foto: EPA

Hoće li preseliti na klupu?

Saigrači se pobunili protiv Navasa, na potezu Zidane

Real Madrid se nije dobro proveo na sinoćnjem gostovanju u Varšavi, gdje je odigrao samo 3:3 protiv autsajdera Legije.

Real je vodio sa 2:0, nakon čega je Legia preokrenula na 3:2, da bi u finišu utakmice Kovačić pogodio za remi.

Taj meč mogao bi biti koban za golmana Keylora Navasa, koji bi uskoro mogao preseliti na klupu za rezerve i svoje mjesto među stativama prepustiti Kiku Casilli.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Špekuliše se da u Madridu nisu zadovoljni Navasovim izdanjima u posljednje vrijeme, a navodno je po tom pitanju došlo i do male pobune u svlačionici. Španski mediji tvrde da čak i igrači Reala potajno priželjkuju povratak Casille na gol, a nije tajna da Navas baš i nije ljubimac predsjednika Pereza, koji ga je želio prodati i dovesti De Geu.

Zinedine Zidane će u predstojećim danima biti u dilemi kojem od dvojice golmana dati prednost, a ostaje da se vidi hoće li Navasa koštati loša forma, posebno loša intervencija kod drugog gola Legije na sinoćnjoj utakmici.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti