Perin i Ronaldo na terenu vodili verbalni rat, a kamere uhvatile njihov susret nakon meča

Dobri prijatelji

Perin i Ronaldo na terenu vodili verbalni rat, a kamere uhvatile njihov susret nakon meča

E. Čaušević

Juventus je u nedjelju u gostima pobijedio Genovu sa 3:1, a u centru pažnje bio je verbalni sukob Cristiana Ronalda i Mattije Perina.

Ronaldo je i na ovom meču zabio dva gola iz penala, a Perin je prilikom drugog kaznenog udarca pokušao isprovocirati Portugalca dobacivajući "Da li ćeš opet po sredini šutati".

No, ni Ronaldo nije ostao dužan nakon što je i po drugi put zabio gol iz penala, te je prilikom slavlja ponavljao "Gdje je bio Perin" kako bi ga golman Genove mogao čuti.

Oni su bili u sjajnim odnosima dok je Perin branio za Juve, a mediji u Italiji prenijeli su da je ovim njihovo prijateljstvo narušeno. Ipak, to nije tačno jer su se Ronaldo i Perin srdačno pozdravili nakon meča i nasmijali tome što se desilo.

Jasno je da na terenu svako želi pobjedu i pokušava na razne načine doći do nje, ali kada sudija odsvira kraj onda se te stvari najčešće odmah zaborave.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Genoa-Juve, Perin stuzzica Ronaldo prima del rigore: "Ancora centrale?"

Labiale Perin a Cr7 fa il giro del web: E' impazzito? - Virgilio Sport

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi