Perišić na sniženju

Inter spustio cijenu

Perišić na sniženju

Bayern navodno radi na realizaciji trajnog transfera Ivana Perišića koji bi se trebao ozvaničiti na ljeto - po "akcijskoj cijeni".

Gazzetta dello Sport otkriva da je Inter spreman sniziti Perišićevu cijenu za 25%, odnosno za pet miliona eura u odnosu na prvobitno dogovorenu cifru prilikom ozvaničenja posudbe hrvatskog reprezentativca u Bayern.

Perišić je u februarau povrijedio skočni zglob, ali je prije povrede davao značajan doprinos igri Bayerna koji ga je, čini se, odlučio zadržati u svojim redovima.

Hrvatski reprezentativac je tako odigrao 22 utakmice za Bayern u svim takmičenjima, postigao je pet golova i upisao osam asistencija.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inter i Bayern su pred početak sezone dogovorili opciju otkupa Perišićevog ugovora za 20 miliona eura, ali Gazzetta dello Sport tvrdi, kao što je već rečeno, da su Nerazzurri spremni Bavarcima dati popust od pet miliona kako bi pomogli da se trajni transfer realizuje.

Čini se da Perišića više nećemo vidjeti u dresu Intera, kluba u koji je stigao iz Wolfsburga i za koji je tokom četiri sezone nastupio 163 puta.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sloboda
Akcijska cijena, hahahaha da je u Bosni sad u ovoj krizi cijena bi mu bila 50 miliona
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi