Alexisa Sancheza i predstojećeg ljeta čeka isto što i prošlog

U Interu već donijeli odluku

Alexisa Sancheza i predstojećeg ljeta čeka isto što i prošlog

A. Čaušević

Alexis Sanchez je prošlog ljeta stigao u Inter na jednogodišnju posudbu s tim da milanski klub ima pravo otkupa njegovog ugovora na kraju sezone.

Sanchez je skoro cijelo prošlo ljeto tražio izlaz iz Manchester Uniteda, a isto ga čeka i za nekoliko mjeseci jer ga Inter nema namjeru zadržati.

Iskusni Čilenac se zbog povrede zgloba nije naigrao u dosadašnjem dijelu sezone. Pred toga ima i visoku platu i Nerazzurri ne žele izdvajati pet miliona eura za igrača koji nije starter.

Sanchez je do sada upisao 15 nastupa za Inter uz jedan postignut gol. Tri mjeseca sezone je propustio zbog povrede i kako sada stvari stoje povratak na Apenine mu baš i nije pogodovao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, njegov ugovor s Manchester Unitedom traje do ljeta 2022. godine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi