Perišić produžio sa Interom

Tvrdi Gazzetta dello Sport

Perišić produžio sa Interom

Hrvatski fudbaler Ivan Perišić potpisao je novi ugovor sa Interom.

Iako se tokom čitavog ljeta govorilo o tome da bi Perišić trebao preći u Manchester United, a tim s Old Trafforda je sve radio da se to i dogodi, na kraju je on ipak ostao u Interu.

Osim toga, Nerazzurri su se osigurali da će on još dugo vremena biti njihov član pa su mu ponudili novi ugovor koji je i potpisan, prenosi Gazzetta dello Sport.

Iako zvanične potvrde još uvijek nema, jedan ovako uticajan mediji u Italiji sigurno ne prenosi informacija bez jakih izvora. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Po novom ugovoru Perišić će umjesto dosadašnjih tri miliona eura zarađivati četiri, a ugovor će važiti do 2022. godine. Bez obzira na povećana primanja, on još uvijek nije najplaćeniji igrač Intera jer gleda u leđa kapitenu tima Mauru Icardiju. 

Ipak, uspio je prestići reprezentativne kolege Maria Mandžukića i Nikolu Kalinića koji u Seriji A zarađuju po 3,5 miliona eura, ali još uvijek zaosatje za Modrićem, Rakitićem i Ćorlukom.  

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi