Perotti: Odlaskom Pjanića mnogo smo izgubili
Foto: EPA

Roma počela s pripremama za novu sezonu

Perotti: Odlaskom Pjanića mnogo smo izgubili

Adnan Beganović

S pripremama za novu sezonu danas je počela i Roma čije boje u nadolazećoj sezoni neće braniti bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić.

Sjajni bosanskohercegovački veznjak i u prošloj sezoni najbolji grač Rome potpisao je ugovor sa Juventusom, a njegovim odlaskom rimska ekipa će biti oslabljena.

Svjestan je toga i ofanzivni fudbaler Diego Perotti koji smatra da je odlazak Pjanića ogromni gubitak za Romu, no vjeruje da će se on i njegovi saigrači pored svega boriti za Scudetto.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Znamo da je Juventus jak i da smo mi odlaskom Pjanića izgubili mnogo, ali tim kao što je Roma bez obzira na sve mora se boriti za Scudetto", izjavio je Perotti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi