Perotti upitan za meč protiv Udinesea

Ima problema s povredom

Perotti upitan za meč protiv Udinesea

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome u okviru 20. kola italijanske Serije A igraju narednog vikenda na gostujućem terenu protiv Udinesea.

Roma je u nedjelju ostvarila pobjedu na gostovanju protiv Genove, te izabranici Luciana Spallettija još uvijek imaju šampionske ambicije. Naredni meč Vučica igra protiv Udinesea, ali će najvjerovatnije biti oslabljena jer je upitno da li će Diego Perotti biti spreman za meč.

Perotti je zadobio povredu na meču protiv Genove, a nakon prvog pregleda nije zaključeno da li će biti spreman za naredni meč. Ovo bi mogao biti dodatni problem za Romu s obzirom da je Perotti jedan od najboljih igrača ove sezone.

Također, izostanak Perottija je loša vijest zbog toga što Spalletti ne može računati na Salaha koji je na Afričkom kupu nacija. Pored argentinskog igrača van stroja su Alessandro Florenzi i Thomas Vermaelen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Meč protiv Udinesea propustit će Daniele De Rossi i Antonio Rudiger zbog žutih kartona.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi