PES 2018: Coutinho na naslovnoj, ali ne u dresu Liverpoola

Sve bliže Barceloni

PES 2018: Coutinho na naslovnoj, ali ne u dresu Liverpoola

Edmir Škorić

Brazilski reprezentativac Philippe Coutinho najozbiljniji je kandidat za nasljednika Neymara.

Barca je prodala Neymara PSG-u za čak 222 miliona eura i sada traga za igračem koji bi mogao da nadoknadi gubitak odlaskom Brazilca. I upravo bi još jedan Brazilac mogao biti taj.

Koliko god se Jurgen Klopp protivio tome, sve je izglednije da će dres Barcelone u narednoj sezoni nositi Coutinho, ponajbolji igrač Redsa zadnjih nekoliko sezona. Barca je spremna da plati 100 miliona eura i time bi Brazilac postoa najskuplje pojačanje u povijesti Katalonaca.

Trenutno se vode pregovori i samo je Klopp taj koji se protivi transferu, pa bi se lako moglo dogoditi da se u narednih nekoliko dana sve završi u korist Barcelone. 

Zanimljivo da je Konami na naslovnicu novog PES-a stavio Coutinha, no ne u dresu Liverpoola već u dresu Brazila. Kao da su i u Konamiju čuli da će Coutinho u Barcu... Treba imati na umu da je Konami u partnerskom ugovoru s Barcom i uglavnom igrač ove ekipe krasi naslovnice PES inačica. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti