PES iskoristio 'rat' Batshuayia i FIFA-e

Istakao se na Twitteru

PES iskoristio 'rat' Batshuayia i FIFA-e

Belgijski fudbaler Michy Batshuayi istakao se i na društvenim mrežama. 

Ovaj 22-godišnji napadač je ovog ljeta Marseille razmijenio sa Chelseajem, a da se radi o velikom talentu pokazao je već u prvim prvenstvenim nastupima.

Osim na terenu, mladi Batshuayi se istaknuo i na društvenim mrežama nakon što se požalio da na igrici FIFA 17 ima samo 59 kao ocjenu za dodavanje (od 100).

"Samo 59 ocjena za dodavanje? Pa iskreno mislim da zaslužujem bar 69. Nadam se da će se to promijeniti", napisao je na svom Twitter profilu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

FIFA nije ostala dužna i Batshuayiju je odgovarila da više trenira, na šta je on sugerisao da će ipak igrati PES - Pro Evolution Soccer. Tada su se uključili i tvorci PES-a pohvalivši se da su pasovi Belgijanca ocijenjeni sa 73 u njihovoj igrici.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti