Pescara se zahvallila Ibrahimoviću na svemu nakon potvrde da ide u Milan

Nova šala kluba iz Serije B

Pescara se zahvallila Ibrahimoviću na svemu nakon potvrde da ide u Milan

Endin Čaušević

Čini se da će saga oko novog kluba Zlatana Ibrahimovića konačno završiti u narednim danima.

Italijanski mediji objavili su večeras da je Ibrahimović konačno "prelomio" i donio odluku da će ponovo zaigrati u dresu Milana. Kako piše Calciomercato Rossneri bi u narednim danima trebali ozvaničiti dolazak iskusnog napadača.

Dok je trajala saga oko Ibre dosta pažnje privukla je i Pescara objavom na društvenim mrežama. Klub iz Serije B je uspio da zavara mnoge objavom da će Ibrahimović potpisati upravo za Pescaru.

Međutim, ubrzo je bilo jasno da se radi samo o šali. Ipak, iz Pescare su nastavili i nakon objave da Ibrahimović ide u Milan ponovo su se oglasili i u šali se ponovo Šveđaninu zahvalili na svemu što je uradio za ovaj klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi