United traži čak 170 miliona eura za Paula Pogbu

Ništa od transfera u Real?

United traži čak 170 miliona eura za Paula Pogbu

E. Škorić

Prema 'The Independentu', francuski veznjak Paul Pogba inzistira na plati od 28 miliona eura godišnje u Real Madridu, čime bi postao najplaćeniji igrač u ekipi.

Real Madrid je započeo pregovore oko transfera Paula Pogbe, koji je imao razočaravajuću sezonu u Engleskoj, ali šanse da dođe u Real zaista nisu velike.

Prije svega, Manchester United želi da za Pogbu naplati 170 miliona eura, što je zaista ogromna cifra za igrača koji je imao lošu sezonu i od kojeg nikad ne znate šta možete očekivati, a uz to i sam Francuz želi da bude najplaćeniji u ekipi.

Transfer otežava i činjenica da je suspendovan Pogbin agent Mino Raiola, koji do 9. avgusta nema pravo aktivnog bavljenja nogometnim transferima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Real je spreman da u transfer uključi i Garetha Balea, koji se ranije povezivao s Unitedom, ali Manchester navodno nije zainteresovan za bivšeg igrača Tottenhama za kojeg smatra da je odavno izvan svoje prave forme, a i činjenica da u julu puni 30 godina također ne ide u prilog Unitedu.

Sve te stvari otežavaju potencijalni transfer Pogbe u Real, a alternative za Francuza su Miralem Pjanić, Christian Eriksen i Van de Beek.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi