Pet igrača napustilo GOŠK!

Gabeljani ispali u niži rang

Pet igrača napustilo GOŠK!

A. Čaušević

GOŠK će od sljedeće sezone igrati u Prvoj ligi FBiH nakon što je minulu sezonu okončao na posljednjem mjestu premijerligaške tablice.

Gabeljani su u meču 33. kola poraženi od Sarajeva sa 0:2, a nakon toga je održan sastanak između klupskog rukovodstva i igrača.

Ozbirom na ispadanje jasno je da će redove popularnih Lavova napustiti mnogi igrači, a njih petorica su zvanično već i otišla.

Kako saznaje SportSport.ba igrači koji naredne sezone neće nositi dres GOŠK-a su: Marin Karamarko, Mirsad Ramić, Šime Gržan, Duje Medak i Safet Mujkić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svakako najzvučnije ime u ovoj grupi predstavlja Ramić, stameni napadač je u sezoni iza nas zabio osam golova i sigurno ima kalibar za igranje u Premijer ligi.

Odlazak ovih igrača sigurno ne predstavlja kraj "egzodusa" iz Gabele te u narednom periodu treba očekivati nove odlaske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti