Pet miliona navijača Reala u anketi odlučilo koje igrače više ne žele vidjeti na Santiago Bernabeu
Gareth Bale je dobio najmanju podršku navijača Reala

Neki rezultati su bili očekivani, ali bilo je i iznenađenja

Pet miliona navijača Reala u anketi odlučilo koje igrače više ne žele vidjeti na Santiago Bernabeu

S. Pašalić

Real Madrid je igrama koj je prikazivao ove sezone dovodio do ludila svoje navijače.

Klub sa Santiago Bernabeu nikako nije mogao pronaći pravu formu tokom sezone i na kraju je završio bez ijednog osvojenog trofeja i sa čak 12 poraza u španskoj LaLigi.

Sada je pet miliona navijača Reala odlučilo da iznese svoje mišljenje u anketi u kojoj su trebali glasati za igrače koji bi trebali napustiti Santiago Bernabeu.

Keylor Navas, Jesus Vallejo, Theo Hernandez, Sergio Reguilon, Dani Ceballos, Marcos Llorente, Mateo Kovačić, James Rodriguez, Martin Odegaard, Oscar Rodriguez, Gareth Bale, Lucas Vazquez, Brahim Diaz and Mariano Diaz su imena koja bi mogla napustiti Madrid ovog ljeta.

Španski list AS je odlučio napraviti anketu gdje su navijači dali ocjenu za svakog igrača, a Gareth Bale je na dnu liste sa 9 posto osvojenih glasova.

Bale je u posljednjoj utakmici sezone protiv Betisa ostao na klupi i nije ulazio u igru, a trener Zinedine Zidane je jasno stavio do znanja da ne računa na njega u idućoj sezoni.

Mariano Diaz, sin Zidanea Luca, Dani Ceballos i Isco su također igrači koji su dobili najmanje glasova i koje navijači Reala više ne žele vidjeti na Santiago Bernabeu.

S druge strane Dani Carvajal, Vinicius Jr., Sergio Ramos Brahim Diaz, i Alvaro Odriozola su pet igrača koji su dobili najviše glasova i kojima navijači Los Blancosa i dalje vjeruju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovako izgleda cijela lista:

Dani Carvajal: 92%
Vinicius Junior: 89%
Sergio Ramos: 84%
Brahim Diaz: 83%
Alvaro Odriozola: 82%
Sergio Reguilon: 81%
Keylor Navas: 76%
Raphael Varane: 75%
Karim Benzema: 72%
Thibaut Courtois: 65%
Luka Modric: 63%
Nacho Fernandez: 60%
Casemiro: 59%
Fede Valverde: 59%
Marcos Llorente: 59%
Lucas Vazquez: 52%
Toni Kroos: 36%
Jesus Vallejo: 36%
Marcelo: 33%
Isco: 31%
Dani Ceballos: 30%
Luca Zidane: 28%
Mariano Diaz: 24%
Gareth Bale: 9%

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi