Pet minuta vrijednijh od svih golova: Štićenici centra "Los Rosales" s igračima Veleža i Čapljine!
Centar za djecu s posebnim potrebama "Los Rosales" danas je obradovao svoje štićenike koji su imali prigodu izaći na travnjak prepunog stadiona Rođeni skupa s nogometašima FK Velež i HNK Čapljina.

FK Velež poduprijet će rad "Los Rosalesa" kao i 1. međunarodne igre za djecu s posebnim potrebama

Pet minuta vrijednijh od svih golova: Štićenici centra "Los Rosales" s igračima Veleža i Čapljine!

Veliku sreću danas su, barem na nekoliko trenutaka, nogometaši Veleža i Čapljine pružili štićenicima mostarskog doma za djecu s posebnim potrebama "Los Rosales"

Prije početka utakmice između Veleža i Čapljine nogometaši jednog i drugog tima izveli su na teren stadiona Rođeni štićenike ovog doma čiji djelatnici ulažu velike napore kako bi ovoj djeci i osobama barem malo olakšale život i tešku svakodnevicu.

Oduševljenje i sreća koji su viđeni na njihovim licima bilo je vrijednije od svih golova, svih odbrana i svih uspješnih startova jer su ove djevojčice i dječaci bar na nekoliko minuta bili u centru svijeta. Publika na stadionu je ovaj potez ispratila velikim ovacijama izazvavši dodatno oduševljenje među djecom koja će ovo pamtiti cijeli svoj život.

Direktorica centra "Los Rosales" Mirna Mezit uručila je zahvalnicu direktoru Veleža Džemilu Šoši koji je obećao da će se dio sredstava FK Velež usmjeriti u ovaj centar, te za prve međunardone igre za djecu s posebnim potrebama koje će naredni mjesec biti organizirane u Mostaru a održavat će se pod sloganom "Ako igraš - pobjeđuješ!"

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

*p!p!t@*
Predobra ideja, svaka čast!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi