2

Komentari (2)

rifresh
nepobjedivi su bili u sezoni 2003-04 i u nekoliko utakmica sezone 2004-05.Autor je naveo da je to sezona 2002-03 dakle greska u podatcima,znaci nisi se dobro pripremio nisi imo kad ukucat kad su bili nepobedivi. "...kada se desila i sezona 2002/03 u kojoj je Arsenal postao šampion Engleske bez ijednog poraza u sezoni." eh te sezone je Man.Utd uzeo premier ligu.toliko o informisanosti autora.dakle previse greski u jednoj recenici i ne tacnih podataka,netko bi mogao uzet za ozbiljno ovaj tekst , ima raje ne prati toliko nogomet,a procitap o koju kolumnu.znaci ispis sa sportskih stranica molit cu autore.
Hayabusa Narocito Lijevi
"Wengerov najbolji period na klupi Arsenala bio je početkom ovog stoljeća kada se desila i sezona 2003/04 u kojoj je Arsenal postao šampion Engleske bez ijednog poraza u sezoni" Ipak procitaj malo bolje pa onda udri
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.