Petar Bojo nakon detaljnih pregleda nije mogao dobiti lošije vijesti

Čeka ga duga pauza

Petar Bojo nakon detaljnih pregleda nije mogao dobiti lošije vijesti · Saznajemo

E. Čaušević

Petar Bojo je na kraju prvog dijela sezone Premijer lige odlučio da napusti Željezničar i karijeru nastavi u dresu Zrinjskog.

Bojo je bio jedan od ponajboljih igrača Željezničara u prvom dijelu sezone, ali je nakon prvog dijela sezone odlučio da sporazumno raskine saradnju sa sarajevskim klubom.

Međutim, ubrzo nakon toga Bojo je pronašao novi angažman i potpisao je za Zrinjski ugovor do ljeta 2024. godine.

Ovaj 24-godišnjak je za Zrinjski debitovao u gostujućoj pobjedi protiv Rudara iz Prijedora, a potom je igrao još dvije utakmice protiv Radnika iz Bijeljine.

Bojo je u posljednjem kolu u Mostaru protiv Radnika na terenu proveo 65 minuta, a nakon utakmice objavljeno je da je ovaj veznjak zadobio povredu koljena zbog čega nije igrao u prijateljskom susretu protiv Lokomotive iz Zagreba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nažalost, kako saznajemo detaljni pregledi potvrdili su da je riječ o težoj povredi koljena i Boju sigurno očekuje duga pauza, a postoji mogućnost da ovog 24-godišnjeg veznjaka nećemo više gledati na terenu ove sezone.

Bojo je ove sezone u Premijer ligi ukupno odigrao 19 utakmica za Željezničar i Zrinjski, te je uspio zabiti tri gola i upisati jednu asistenciju.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VenamaHrabrih
Lošije?!? Dobar - bolji - najbolji. Loš - gori - najgori. Vi fakat dalje od osnovne niste makli. Kurs nije isto što i škola, morate ro znati.
5 1
Vedox
Ako je vec htio napustiti Zelju, trebao je otici negdje gdje ce igrati.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi