Petar Jelić novi je predsjednik Modriča Maxime

Ponovo u matičnom klubu

Petar Jelić novi je predsjednik Modriča Maxime

Petar Jelić, novi je predsjednik Modriča Maxime. Bivšii kapiten Modričana i nedaka prvi strijelac Premijer lige BiH dobio je apsolutnu podršku delegata klupske Skupštine.

“Ne želim da vas plašim, ali bi Modriča Maxima za nekoliko mjeseci doživjela svoj puni ponor. Zabrinjava što se ljudi u takvim prilikama ne uzbuđuju, nego se gledaju skamenjenim pogledima, igraju igru po principu ‘ako mene nema, neka nema i kluba’. Gdje bi nas odvelo stalno pitanje u kojem smjeru okreće se kugla zemaljska? Dovoljno je da znamo da se ona uvek okreće!”, kazao je nekada mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine čiji je pokojni otac Milan Jelić bio clan predsjedništva N/FSBiH dok je ono bilo uređeno na ančin da ga čine tri člana.

O svojim ambicijama i ambicijama kluba u narednom period Jelić kaže:

“Hoću da ovom klubu vratim stari sjaj, mislim da sam od takve ’japije’ da to mogu ostvariti. Čovek je uvijek ono u šta vjeruje, a ja vjerujem da ću, sa svojim saradnicima, učiniti sve da za izvjesno vrijeme u našem gradu igramo evropske utakmice”.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Predsjednik Skupštine Modriča Maxime u naredne četiri godine bit će Vid Stojanović, a potpredsjednik Branislav Despotović.

Izvršni odbor Modriče Maxima čine: Petar Jelić, kao predsednik, te članovi Mićo Đurić, Spasoje Joksimović, Nikola Savić, Ognjen Vidović, Jovan Mišić, Borislav Gvozden, Fabricio Besnati, Aleksandar Borojević, Duško Bjelanović, Dejan Ilić, Nenad Dragić i Momir Grahovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.