Petar Kunić potpisao dvogodišnji ugovor sa Zrinjskim

I zvanično u mostarskom klubu

Petar Kunić potpisao dvogodišnji ugovor sa Zrinjskim · Zvanično

U redovima Zrinjskog nisu dugo tragali za nasljednikom Irfana Hadžića.

Samo nekoliko dana nakon što je Hadžić napustio Plemiće i otišao u Akhisarspor, Zrinjski je napad pojačao sa 26-godišnjim Petrom Kunićem koji dolazi kao slobodan igrač.

Kunić već nekoliko dana boravi u Mostaru i trenira s ostatkom momčadi, a cijeli posao je konačno finaliziran potpisom dvogodišnjeg ugovora, što su Plemići i potvrdili putem svoje stranice.

Posljednji angažman Kunić je imao u Grčkoj, tačnije u Larisi u kojoj se, istini za volju, nije baš naigrao. Kako nije želio i dalje grije klupu odlučio je da raskine ugovor i dođe u Zrinjski gdje se nada da će dobiti šansu i pokazati svoj kvalitet, koji je publika u BiH već mogla da vidi dok je nastupao za Borac, Rudar Prijedor, Radnik...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kada se otvorila prilika za Zrinjski dileme nije bilo. Igraju baš onako kako meni odgovara, napadački, a uz to mi je trebalo da budem u klubu koji je godinama u vrhu i s kojim ću se boriti za titulu", kaže Kunić kojem će društvo u napadu praviti Lendrić.

Za vrijeme ere Vlade Jagodića ovaj fudbaler je, podsjetimo, odigrao i tri utakmice za mladu reprezentaciju BiH.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prazina
Sretno!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi