10

Komentari (10)

Delminium
Jesu se usrećili sa ovim.Bolji je Husković iz Fc Austrije od ovog.
user1676293056
Ja vam naslova otac vas ****?
bazaorao
Mogu oteti još desetoricu al oni Hrvatskoj nisu ni do članaka.
kameni_grad
Isto ko sto Bosna nije Srbiji ni do palca na nozii
bazaorao
Bara bara. Šampioni svijeta i jedni i drugi a imaju gubitnički mentalitet. I jedni i drugi mogu samo gledati Hrvatsku i učiti kako se bori za domovinu.
Adnanos
Oteli k..flu. Gluposti ali oteti ce Hrvati nama Petra Sucica kao sto su oteli Jakova Medica kojeg smo mogli zvati citavu godinu ali ****ga treba zvat Sanicanina i Milicevica a onda izjavljivat gluposti poput nemamo mi mnogo igraca. Emir Karic u Darmstadtu ceka a nacekat ce se. Cekao je i Vladan Kovacevic.
Manager
Najbitnije je da nam Dala abinog ne otmu!
E.Car
Sučić igra za mlade tako da ne vjerujem da može više mijenjati državljanstvo, tako se i Vladan zahebo, to je pravilo na snazi od 2020 ali kod naših menadžera još važi šuplja: sredit ćemo!!!
Adnanos
Petar Sucic moze jer mu je tek 19 gd isto sto je Adis Jasic presao da igra za nas. Sto se tice Vladana njemu je bilo 22 gd kada je igrao za nasu mladu u zvanicnoj utakmici. To je to pravilo. Recimo Huseinbasic jos uvijek moze igrati za nas jer je Njemacka ispala prije nego sto je on napunio 22 gd i nije igrao za njihovu mladu sa 22 godine.
Frane
Po ocu Srbin i rođen u Srbiji ali eto oteli su ga Hrvatskoj a nitko ga nije ni zvao, jbg moraš nečim kompenzirati ogromnu razliku u uspjesima te dvije reprezentacije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.