Mladi Bugojanac je odlučio da promijeni reprezentaciju

Sučić: U BiH nije bilo dresova Hrvatske, ali odluka mi nije bila teška

8

Komentari (8)

user1676370670
****m ti i baku i oba roditelja koji su te tako vaspitali.....Dresova hrvatske u srcu Sarajeva na Bascarsiji koliko hoces...Mi nemamo te komplexe...Otac te ****.
BosanskaSvedska
Im ih na pijaci pajdo 100%
user1676157327
Kakve gluposti ovaj valja...na sred Bascarsije dresova Rakitica,Mandzukica,Modrica,Srne kao i nasih bosanskih igraca... Ovaj nije mrdnuo dalje od Bugojna i Vakufa izgleda hahahaha Sve u svemu ko te ba .ebe druze a novinarima ovim sto pisu o njemu se na..bem majki...
user1676717906
nyxx
koja bruka, bez teksta sam. lično mene ne zanima da li on igra za bosnu ili hrvatsku, bilo bih super da je odlučio za bosnu da igra ali to je njegova odluka i njegova odluka jedina, ali da ideš po medijama i da sramotiš državu u kojoj si se rodio i odrasto, da ponižavaš nas bosance, i da smo neki ne bitni "stepping stone" za svoju karijeru, zar ne osjeća sramotu ikako?
Pitbullringo
Ne znam zasto momak valja ove gluposti, ako zelis da igras za Hrvatsku igraj ko ti brani, imas tu mogućnost od volje ti. Ali ako si vec tako odlucio imaj respekta prema onome i onima koji su te stvorili i dali ti priliku, odnosno omogucili da dodjes do tog nivoa, prije svega mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine. Također sto se ovih dresova tice, momak se ocigledno nije puno kretao po nasoj lijepoj Bosni i Hercegovini, gdje god se prodaju navijacki rekviziti ima se za kupiti dresova, zastava i ostalih navijackih rekvizita od Hrvatske, Srbije, Brazila itd... Tako da ne treba valjati gluposti, al eto on ocigledno na taj nacin se mora isticati, al kako god on ce u Hrvatskoj uvjek biti "Bosanac"...
Gvardijan
Rodjen u BiH a domovina mu Hrvatska.Kako to?. Ali bolje da igra tamo / ako uopste dobije priliku/ nego da ovdje igra preko neke stvari.
Adrian
Ovaj je baš bistar momak, imal u Hrvatskoj dresova Slovenije?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.