Utakmica Sarajeva i Rudara zatvorena za javnost

Prijateljski meč u Butmiru

Utakmica Sarajeva i Rudara zatvorena za javnost

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra u Butmiru igraju prijateljsku utakmicu protiv Rudara iz Kaknja.

Izabranici Husrefa Musemića će iskoristiti reprezentativnu pauzu za odigravanja prijateljskog meča, a očekuje se da će trener bordo kluba šansu dati fudbalerima koji se nisu naigrali ove sezone.

Musemić neće vjerovatno računati na prvotimce s obzirom da ovaj tim već u petak igra protiv Čelika. Sarajevo je danas objavilo i nove informacije vezane za meč protiv Rudara.

Naime, iz bordo kluba su saopštili da se utakmica igra od 15 sati, te da će biti zatvorena za javnost. Što se tiče derbija protiv Čelika taj meč se igra u petak od 18 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Uranija
Kakvo glupiranje, kao da je finale lige prvaka...hahahaha
2 1
Alpasinacxx
Pa otvorena je svaka zvanična na Koševu, pa se okupi cca 3000 ljudi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi