Bellarabi postao otac, trener Bayera: "To je nešto što vježbamo na  treningu"

Bosz se našalio s novinarima

Bellarabi postao otac, trener Bayera: "To je nešto što vježbamo na treningu"

E. Škorić

Trener Bayer Leverkusena Peter Bosz do suza je nasmijao mnoge gledatelje njemačke televizije odgovorom na pitanje novinara.

Bayer danas gostuje u Frankfurtu protiv Eintrachta od 15:30 sati, a novinar je pred početak meča upitao Bosza šta misli o tome što je njegov nogometaš Karim Bellarabi postao sedmi igrač Leverkusena koji je postao otac.

"Da, to je nešto što smo vježbali na treningu", izjavio je Bosz, što je naravno nasmijalo mnoge, a njegova izjava postala je viralna i na društvenim mrežama.

Bayer je trenutno drugoplasirani tim Bundeslige i ima dva boda manje od vodećeg Bayerna, a spomenuti Bellarabi, koji je nedavno postao otac, danas je na klupi počeo duel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi