Čekaju nas dva važna izazova

Petev će sutra saopštiti spisak

8

Komentari (8)

amza
Samo nemoj pirica jbte kloc
Mele
Malo se previse nadati da ce mo upisati ovih 6 bodova, za mene bi i 4 boda bilo zadovoljstvo, kod Kazahstana mozda uzmemo bod, dok kod Ukrainaca, dobicemo bar 2 ili 3 komada, na zalost nas koji volimo repku i fudbal, ali ne volimo lopove i prevarante, guzonje iz saveza.
bk123
Ja bi onom Argentincu iz Tuzla xitya dao naše državljanstvo i pozvao ga u reprezentaciju al naravno ja se ne pitam
Pajkan
Kako ono kaje jedan...u repku se tesko upada a jos teze ispada.
user1626167076
Novo sekiranje haha
think
Samo da napomenem da je mali Almedin Ziljkić prvi strijelac i asistent Slovenske lige i da neće dobit poziv jer nema mjesta ispred talentovanih Lončara, Hajradinovića, Gojaka i sl..
K79
treba također napomenuti da je i Prcic također standardan u Strasbourgu al da također neće biti pozvan zbog vec navedenih talenata hahahaha
haris1000
Ni Kovacevic neće dobiti poziv,a piric i vasij hoće naravno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.