Petev: Zadovoljan sam željom i borbom, nezadovoljan individualnim greškama

Zmajevi bez pobjede nad Crnom Gorom

Petev: Zadovoljan sam željom i borbom, nezadovoljan individualnim greškama

Admin Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH je nastavila niz bez pobjede remijem protiv Crne Gore. Na Grbavici je završeno bez golova. 

U prvoj reakciji poslije utakmice selektor Ivaylo Petev je za Novu BH rekao da je zadovoljan zalaganjem, a nezadovoljan individualnim greškama svojih izabranika.

"Žao mi je jer nije bilo navijača, žao mi je što nismo pobijedili, ali obzirom na puno debitanata i mladih igrača bilo je previše grešaka, mislim da je prvo poluvrijeme bilo 50:50, imali smo jednu jako dobru šansu u prvom poluvremenu."

"Svi su bili angažovani, željeli su pobjedu, nisam zadoovljan zbog previše jednostavnih grešaka i poklonjenih lopti protivniku. Generalno sam zadovoljan sa željom i borbom, nisam individualnim grešakama."

"Bilo je puno mladih i debitanata, znam kakav je to pritisak da se pokažeš s najboljem namjerama. Tu je bilo malo i umora, onda glava radi presporo. Kazat ću igračima gdje su pogriješili. Ne smijemo dopustati ovo što smo danas poklonili Crnoj Gori", rekao je Petev.

Naredni prijateljski meč bh. reprezentacija igra u nedjelju na gostovanju protiv Danske.

Top Komentari

ghast0
Kojom zeljom borbom. Ljudino de, reci izadji Ne valja nista i voliti cemo te jer ces govoriti isto sto i mi. Nemoj laprdati naokolo
3 2
crni1000
Zalosno i od tebe!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi