Grbavica u fenomenalnom stanju

Pred duel BiH i Crne Gore

Grbavica u fenomenalnom stanju

H. Zilić

Fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i Crne Gore od 18 sati odigrat će prijateljski duel.

Meč se igra na Grbavici, a stadion u našem glavnom gradu je u fenomenalnom stanju. Posebno se to odnosi na teren koji je vrhunski pripremljen.

Obje reprezentacije će imati odlične uslove za igru, čemu svjedoče i slike sa Grbavice i  nadamo se dobroj fudbalskoj predstavi.

Poznati su i sastavi za ovaj susret.

BOSNA I HERCEGOVINA: Šehić, Hadžikadunić, Ahmedhodžić, Jovičić, Todorović, Krunić, Hadžiahmetović, Beširović, Ćivić, Nalić, Demirović.

CRNA GORA:Dragojević, Simić, Martinović, Tomašević, Kosović, Savićević, Vukčević, Vešović, Jovović, Bećiraj, Hakšabanović.

Naša reprezentacija će igrati u formaciji 3-5-1-1, dok će Crna Gora igrati u formaciji 4-3-3.

Top Komentari

Ajax11
Kako nece biti kada Zeljo u sezoni nije ni rupice napravio
3 7
Kenotala
Nikad bolji teren i nikad gori Zeljkan...jbg ako nista izgleda svjetski, dokaz da se i ovdje moze nesto napraviti.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi