Petev među rijetkim sretnicima koji su danas na tribinama Grbavice

Selektor BiH gledat će bh. derbi

Petev među rijetkim sretnicima koji su danas na tribinama Grbavice

E. Škorić

Selektor bh. nogometne reprezentacije Ivaylo Petev pratit će današnji derbi na Grbavici.

Bugarski stručnjak tek treba da debituje na klupi Zmajeva, a dok ne krenu kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, odlazi na razne stadione da gleda igrače koji bi mogli nositi dres BiH u budućnosti.

Sasvim sigurno je da i među igračima Sarajeva i Željezničara postoje oni koji mogu da budu u kombinacijama za naredne mečeve, a Petev se došao lično uvjeriti u kvalitet vodećih ekipa bh. Premijer lige.

S obzirom na to da nema publike, Petev je među rijetkim sretnicima koj se danas nalaze na tribinama stadiona u Dolini ćupova.

Top Komentari

Bajernovac
e ovo nije jaro vidilo derbija zali boze struje i 45 minuta ,,valjanja po terenu ,kukavicka utakmica jedne i druge ekipe ,,,,,fujjjj
15 1
Klackalica
Kakav sretnik..sretnici su oni koji ne mogu gledat ovaj jad od utakmice. Bar je siguran sad da ne mora nikog iz BiH lige zvat u reprezentaciju
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi