17

Komentari (17)

JJRamzes
Daj sansu Dedicu, momak ima 20godina i buducnost je ove repke jer je prosao omladinsku skolu Salzburga i kvalitetniji je od citave nase u21 jer znamo kako se dobija poziv
.eboti reprezentaciju gde igra Prcic, pa ovaj Prcic nema blage veze sa fudbalom, plasim se da cemo opet izgubiti od Finaca. BH reprezentacija bas upravo onda kada treba napraviti iskorak naprijed, ona obicno zakaze. Trebamo igrati od prve minute bez Dzeke, Krunica, Prcica, naravno Danilovic, Milicevic ne trebaju igrati nikako i konacno dati priliku Bilbiji da zaigra.
Arnel925
@Nogometas pojma ti nemaš o životu a ne fudbalu.
vence
Pa bola, ti Strazbur, Rennes i sl gradove gledas na slikama..a zamisli, on u njihovim klubovima igra.. I nadje se prosjecni komentator "znanja svega" reci da nema pojma..Uredu, iđije Modric, Lampard i td..al da nema pojma, jbga, pajdo...nema smisla
Arnel925 - E neka si mi ti rekao da nemam pojma, meni se Prciceva igra ne svidja, on je tipican prosjecan igrac, igrama mu nije ucinkovita u reprezentaciji BH, nije gotovo nista prikazao, bez obzira gdje on igra u Francuskoj. Nego Arnele da da te pitam kad bi igrala BH protiv Srbije za koga bi navijao za BH ili Srbiju. Ti ces mene uciti balavcu jedan da nemam pojma, nemoj davati ocjene o nekom koga ne poznajes. Zakljucio sam da ti ne volis one nacije koje hoce veliku republiku kao na primjer Velika Albanija, pa ti kazem tako i treba, shodno tome vjerovatno si i protiv onih koji hoce Veliku Srbiju.
isko87
Idi umij se dodji sebi provjeri jel imas temperaturu sine
Sejo1979
Bibliju je trebo dosad ubacit da igra izgleda njegov menadzer nije platijo dovoljnjo savezu sramota sta se radi
Vrbaski
Pobijedit ce onaj ko bude vise zelio pobjedu.
henna
Ovaj " trubi" jedno te isto od kako je došao ali on se ne pridržava svojih riječi " SUDITE MI PO REZULTATU". *EBO TE BUGAR A TI NJEGA eto
Comandini
Ok. Koji je na tabeli? Kako se ne pridrzava?
henna
Od kako je došao , koliko je igrača isprobao? Prošle kvalifikacije najjgore u historiji postojanja i ti gledaš ovih 5 pišanih bodova. Pišaj Bugara
user1644415954
Ti nisi sposoban usrećiti ni sam sebe, a kamo li druge!!!
Bhf111
Daj napravi najboljih 11 na njihovim pozicijama, i daj sansu Dedicu, ne dobije li sansu, na njegovom mjestu bi se oprostio od reprezentacije.
mido1921
Prema čijim kriterijima najbolji? Dva navijača se ne mogu usaglasiti kojih 11 su najbolji. Problem je taktika. Bilo ko može izabrati 11 po njegovom mišljenju najboljih. Ali kad nemaš taktiku ni ideju kao ovaj debil onda zavisiš od individualnih kvaliteta igrača.
Fixa
tip
Kad ce Slavica Pecikoza napustiti poziciju na kojoj je uhljebljena? Sprjecava novinare da selektora pitaju bilo kakvo "osjetljivo" pitanje.
mido1921
Niko da ga upita zašto smo se branili sa tri špica i zašto kad smo primili go pajačava odbranu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.