Petev uputio naknadni poziv defanzivcu

Za naredne mečeve

Petev uputio naknadni poziv defanzivcu

Edmir Škorić

Selektor bh. nogometne reprezentacije Ivajlo Petev naknadno je pozvao još jednog igrača.

Stručni štab „A“ reprezentacije, reprezentativci Ibrahim Šehić i Amir Hadžiahmetović, kao i delegacija NS/FS BiH jutros putuju u Strasbourg gdje će se u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru, naš tim sastati sa selekcijom Francuske.

„Očekujem da sutra na treningu imamo sve igrače“, kaže selektor Petev i nastavlja: „Naknadno sam pozvao Matea Sušića, umjesto Jusufa Gazibegovića koji ima bakterijsku infekciju i narednih desetak dana neće moći trenirati. Pred nama je važan period, dvije kvalifikacione i prijateljska utakmica tako da moramo biti motivisani da ih odigramo dobro. Zadovoljan sam u kakvoj su formi većina naših igrača uz ambicije koje imamo vjerujem da ćemo u predstojećim susretima ostvariti i rezultatski napredak.“

Mateo Sušić je član CFR Cluj, a za „A“reprezentaciju je do sada upisao pet nastupa.

Top Komentari

fudo.98
Mislim da si sastavljao posljednji spisak i vršio posljednje naknadne pozive!
1 5
user1597698961
Steta za Jusufa,,,najbolji nas bek definitivno
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi