Petev se kratko osvrnuo na prozivke Begovića

"Bilo bi me sramota"

Petev se kratko osvrnuo na prozivke Begovića

E. Škorić

Nogometna reprezentacija BiH večeras je pobijedila Kuvajt u prijateljskoj utakmici s 1:0.

Nakon što se utakmica u Zenici završila, novinar portala SportSport.ba upitao je selektora Ivajla Peteva o prozivkama Asmira Begovića, iako bugarski trener vjerovatno nije bio najbolje ni upućen šta se dešavalo.

Kada mu je saopšteno da je nekadašnji golman BiH na Twitteru nazvao kriminalcima njega, Zvjezdana Misimovića i Vicu Zeljkovića, dao je kratak odgovor.

"To ne znam i bilo bi me sramota da obratim pažnju na to", kratko je rekao Petev, dok je PR reprezentacije Slavica Pecikoza tražila da se fokus stavi isključivo na večerašnju utakmicu.

Podsjećamo, Begović je na Twitteru napisao:

"Vico, Miske, Petev, grupa agenata (menadžera op.a). Umjesto da budemo nogometni tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca.Eto vam...".



Top Komentari

Lewa_9
vidi sto uhljepica Koza Slavica odmah uleti da prekine pitanje haha
48 1
bosnjak19781998
i ova PR naravno iz srpskog reda, još jedna vicina uhljebljena spodoba :D
40 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi