48

Komentari (48)

Emin_Podzic
Neka im je reko
Rodjeni66
Samo da nije Begovic svrstao Misimovica sve mu je ok.
s_s
Asmir Begovic napustio kamp reprezentacije (2020), Asmir Begovic ne dolazi na pripreme (2018)...kad karijera zapne u krizu onda bi svi igrali da se poprave, ali da se ne zaboravi sta se prije desavalo. Asmir je dobrar lik ali ljubomoran na Sehica, dok je Sehic top golman i bolji je od njega. Napravljen je super rezultat koji treba da se potvrdi u narednoj utakmici, ovo je ciljano bilo da se razbije atmosfera ali ne vjerujem da ce to moci proci tako, sami igarci nece dozvoliti, podrska za tim u narednoj utakmici protiv Kazakhstana. Realno ako budu igrali na nivou kao u Francuskoj neupitno je da cemo pobjediti Fince kuci, Kazakhstan dva puta a sa malo vise truda i srece sto da ne i Ukrajinu dva puta. U tom slucaju ako Francuzi odigraju jos samo jedan nerijesen do kraja idemo driektno na svjetsko prvenstvo a Finci ce im uzeti bod negdje sigurno. Sve u svemu treba podrzati igrace i selektora i treba vjerovati, bez vjere nema nista. Pozdrav svim ljudima dobre volje a nasim fudbalerima puno srece u nastavku ovih jako neizvjesnih kvalifikacija.
struja
Bravo za koment i cinjenice.Pozdrav!
K79
A de probaj zamisliti kako bi Džeko reagovo kad bi mu selektor reko da ce biti rezerva Prevljaku jer realno on je postigao duplo više golova od dzeke prošle sezone ! jer po tvojoj logici onda je prevljak bolji od dzeke jer tako tvrdis da je Šehić bolji golman od Begovića , . za mene je Šehić extra golman al čovjek brani u turskoj ligi za ekipu koja se bori za opstanak dok Begović brani u engleskoj ! uglavnom imamo dva vrhunska golmana al zahvaljujući nesposobnim selektorima i novinarima došlo je do ove situacije, isto tako moras da znaš da Džeko nikad nije volio Begovića jer je ovaj izbacio njegovog velikog jarana Hasagica sa gola koji nas je ujedno kosto utakmica i utakmica, treba vjerovati al treba biti i realan, ja se nadam da si ti upravu i da cemo na kraju ići kao prvi na sp Svako dobro i pozdrav
AsmirM
Begovic Ibisevic Lulic oni su uvijek profesionalno dolazilo na okupljanja a neki uvijek radi teferica (Miske,Dzeko i kompanija) naninih pita (Pjanic). Pa Adilovic trener golmana jbt zivot . Begovic ima karijeru koju nasi golmani nece imat nikad ,jedino ako neki novi dijasporac oskoci i uspije . Kad na celu saveza bude nogometas onda ce i biti uspjeha a pri tome nemislim na Dzeku on je Adilovica utrpo .al on svoja djela sakrije golovima .
enko
PECIKOZA,jedna od uhljebljenih u nsbih. Idi u kosarku gdje si igrala,j*bi te usanovic i oni koji su te tu doveli .
vanzemaljac
Upravu je Asmir, samo nije trebao na selektora. On je sasvim slučajno tuzavršio. niti kriv niti dužan. i ja, i Barbarez bih prihvatili tu priliku.
CJ1999
Treba te bit sramota zbog igre ove reprezentacije badno lopovska
AmarSahin
Sramota? Odigrali smo 1-1 protiv je*enog svjetskog prvaka, šta ih treba bit sramota?
jassony
A nije te sramota hablecino da budes selektor
Medo-Brundo
Ko je ovaj covjek?
Eno30
Sve je to otako kako je Begovic napiso. Evo vam primjer Petev kaze nece kod mene igrat igrac koji ne igra za svoj klub da mi je od brata sin. Ispostavilo se da je to bila samo bla bla prica. Druga stvar Tatar i Rahmanovic dobivaju poziv kad su igral za Sarajevo i prodaše se i sad ih vise nema ni na mapi. Kovac dok je branio za Sarajevo dobiva poziv proda se i njega vise nema kao i Ziljkic iz Borca i ako su ti momci osli u jace timove i standardni su u timu nema poziva vise. Onda poziv dobiva Piric koji 2 godine nije stao na gol iz nekih kako kaze trener ranih zasluga, ja kao navijac volio bi znati iz kojih to zasluga je dobio poziv. Begovic koji je golman svjetske klase ne dobiva poziv. Ako gledamo neke zasluge onda je to Begovic i Hajrovic trebali dobiti poziv ako biramo sastav po zaslugama. Onda imamo Jakupovic mlad igrac standardan svako malo daje gol za njega nema poziva nema ni za Vrancica Susic slucajno dobio poziv a momak vec dugo standardan u timu a dobiva poziv Nukic kojo je u prijateljskoj utakmici onako nasrno na covjeka i umalo ga povredi da ne ide na svjetsko. Ali ne znam kako momak igra ne pratim nasu ligu ali mislim da i on dobiva poziv da se proda i onda zaboravice na njega. I ja kao navijac vidim ovo sto je Begovic rekao kriminal lopovluk menadžeri kroje ko ce se zvat a Vico i njemu slicini trljaju ruke i uzimaju svoj dio kajmaka.
Zulfikar
PR gospodja Pecikoza je i dalje tu??? hahaha. Da li je lešinarka ikada naucila makar Engleski???
saju701
Ta da uci 100 godina ne bi ga naucila.
nightcry
Sve go šoven ovdje, svi zaboravili da je Begović odbio da brani kad je Prosinečki s ekipom pokušao podizati atmosferu u prijateljskim - Pros je ispao džentlmen i nije objavio sve što je to ****o napravilo, da ne bi sijao razdor među igračima - zato Džeko Begovića nikad nije podržao, a podržao je i Prosa i Peteva. Da o pljuvanju Misketa i ne govorim, čovjek je za repku uradio više od svih igrača zajedno osim Edina - to je ogledalo ovog nesoja po ovim portalima, kojim smetaju "Slavica", "Zvjezdan", možda bi najbolje bilo da Dino Merlin preuzme i savez i repku, jer smo inače velesila samo nam fali čistokrvno vodstvo.
vanzemaljac
Ima tu i malo istine ali su ipak kriminalci.
Thierry.Henry
Begovic Asmir Begovic Asmir !!!!
Ibro
Begovic jeste u pravu i ja mu dajem punu podrsku. Nije samo on prozivao kriminalce nego i ostali
WOLF20
Begovic sada laje na sve strane jer je kontao da ce biti dozivotni golman repke... BARBAREZ ****te Usanovic
Baboisback
Asmire legendo nasa. Sve si u pravu.
1601834469
Begovic narkoman nema mjesta u reprezentaciji pa prica gluposti… nek zaboravi bh dres….
saju701
Begovic je ljudina i gospodin,gdje god dodje moze proci uzdignute glave.
Chico
"dok je pak Begović prozvao čelnike Saveza, a među njima i svog nekadašnjeg saigrača Zvjezdana Misimovića što svakako nije za pohvalu. Do jučer je djelio svlačionicu sa Misimovićem, a danas iz samo njemu znanih razloga ga "udara ispod pojasa""..... pogledaj ti ovih sa sportsport-a sto brane svoje goste iz garaze
Ibro
Samo njemu znani razloga? Pa gdje ti zivis zivota ti?
Chico
@Ibro Ibraga moj dobri, ja sam samo prepisao sta su napisali dusmanski novinari sportsporta
MethodMan
Realno Petev je ni kriv ni dužan, on je samo kolateralna šteta msm biće na kraju ce sve njeg svaliti sta god da bude
dinass
Prihvatio se uhljebskog posla.i samim tim je kriv,dio je kriminalne hobotnice i ne moze biti cist mada.je istina da ce biti kolaterala.
Caco
Kako nije kriv ni dužan kad je upao na tu poziciju kao uhljeb postavljen od strane Vice i Mamića?
MethodMan
Jarane da nemaš posla dugo vremena, prihvatio bi i ti sta god da se desi, al Petev je profesionalac on će sam dati otkaz ukoliko nezadovolji, jer on ima obraza
Matic
Gospodski odgovor. Svaka cast selektore!
dinass
Koga ti hvalis taj je vec g o v n o i od tebe
Arnel925
Beg stvara lošu atmosferu samo zato sto nije dio reprezentacije. Razumijem čovjeka. Ali šuti sad. To si trebao govoriti prije a ne sad.
dinass
Koju bolan losu atmosferu sa ovako losim igracima dovedenim da se prodaju od strane menadzera.Kuvajt doveden da pobjedimo nekoga barem u 2 godine i njih jedva pobjedimo.Najsmjesnije je kad sam vidio kako hvale Cipetica kao odigro protim Mbapea a ovaj ga prolazio lakse nego cunj,cunj bi mu barem malo zasmetao.
Arnel925
Pa sta ti misliš da smo mi Brazil ili Francuska sa 2,6mil stanovnika. Spusti se malo na zemlju. Vidi gdje živiš. Ovi igrači što su danas igrali su u drugom planu i oni su najbolji iz tog drugog plana nažalost nemamo bolje trenutno. Begu možda je krivo sto su se tako postavili prema njemu. I sto ga ne pozivaju u reprezentaciju više. Ali i on i Barbarez su supci koji stvaraju lošu atmosferu.
Ibro
Mi navijaci smo jedini koji stvaramo losu atmosferu. Umjesto da smo slozni i palice u ruke i jesnom rijesiti kriminalce za sva vremena
rabodimis
Sa kakvim lopovima si u talu ti veze nemas sta je stid... Seronjo...
Gari Garinča
Bega je upravu. NS BiH je leglo svakolikih kriminalaca i bjelosvjetskih hohštaplera.
Zaccheroni
Begovic je nas heroj
nightcry
hebo te takav heroj - pitaj Prosinečkog i Džeku kakav je to Begović heroj !
Zaccheroni
Eto ti s njima kafenises pa znas. De bola
Mowzilla
Sve prolazi, samo Pecikoza je vjecna :D tolike godine prosle, oni joj nisu bili u stanju platiti operaciju nosa i poslati je na casove engleskoga...
Lewa_9
vidi sto uhljepica Koza Slavica odmah uleti da prekine pitanje haha
bosnjak19781998
i ova PR naravno iz srpskog reda, još jedna vicina uhljebljena spodoba :D
Nikoizniceg
Ona je tu bila duuugo lrije Vice, nazalost.
BHFanataic
Ma nije drug problem sto je Srpkinja, ali je problem sto je ****o od osobe... Bravo za novinara i ovo pitanje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.