8

Komentari (8)

saju701
Pisi propalo jos ce nas Ukraina razvalit i to je to.
Adnanos
Mali Gigovic bi sada dobro dosao. Treba se uozbiljit i nagovorit momka da vec sada zaigra.
Beclija90
Daj ba, momak protiv nase u21 bio pravo los... jos je on zelen da igra ovake utakmice
Adnanos
Daaaj Boa Mali igra standardno u Ruskoj ligi a Gojak i Loncar neigraju nikako u Hrvatskoj i Madjarskoj.
4 utakmice, 3 boda a ispred nas utakmice u kojima jos ni jedan bod ekstra nije zagarantovan. Hvala svima na optimizmu i partiotizmu ali treba pogledat istini u oci. Igramo najgore kvalifikacije odkako postojimo. 12 bodova u sljedece 4 utakmice bi nas moglo izvadit i ako se potrefe drugi rezultati mozda mozemo do drugog mjesta ali je to na zalost naucna fantastika.
w41k3r
Gojak i Loncar out, Vrancic i Prcic in. Cipetic isto out ako Gazibegovic i Susic budu spremni. Kovacevic/Begovic umjesto Pirica ali to je sci-fi u ovom trenutku. Ostalo je solidno i bolje nemamo trenutno.
Ecosport
Hajmo menadžeri, još malo, pa nestalo...
Kladionicar_iz_mira
Vladan Kovačević na go!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.