Petev uskoro objavljuje spisak, poznati termina naredna dva duela

Da li imamo razloga za optimizam?

Petev uskoro objavljuje spisak, poznati termina naredna dva duela

Samir Mlaćo
Naredne dvije utakmice u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. "A" reprezentacija Bosne i Hercegovine će odigrati u Kazahstanu i Ukrajini.

Meč sa Kazahstanom na programu je 09. 10. 2021. u 15:00 sati na Astana Areni u Nur Sultanu, dok će susret sa Ukrajinom biti odigran 12. 10. u 20:45 sati na Lviv Areni u Lvivu.

Selektor Petev uskoro će objaviti spisak, a velikih promjena sigurno neće biti.

Naša selekcija loše stoji u grupi, tek smo na petom mjestu sa tri osvojena boda.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Francuska je prvoplasirana sa 12, Ukrajina ima pet, kao i Finska. Kazahstan je također na tri boda.

U naredna dva meča ukoliko želimo se nadati vrhu tabele, odnosno plasmanu na SP, moramo upisati dvije pobjede.

Top Komentari

4 utakmice, 3 boda a ispred nas utakmice u kojima jos ni jedan bod ekstra nije zagarantovan. Hvala svima na optimizmu i partiotizmu ali treba pogledat istini u oci. Igramo najgore kvalifikacije odkako postojimo. 12 bodova u sljedece 4 utakmice bi nas moglo izvadit i ako se potrefe drugi rezultati mozda mozemo do drugog mjesta ali je to na zalost naucna fantastika.
4 0
w41k3r
Gojak i Loncar out, Vrancic i Prcic in. Cipetic isto out ako Gazibegovic i Susic budu spremni. Kovacevic/Begovic umjesto Pirica ali to je sci-fi u ovom trenutku. Ostalo je solidno i bolje nemamo trenutno.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi