Peticija navijača Lazija: Klose mora ostati

Jasna poruka simpatizera italijanskog kluba

Peticija navijača Lazija: Klose mora ostati

Uprava Lazija istakla je da neće produžavati ugovor sa Miroslavom Kloseom, ali navijači italijanskog kluba su jasno stavili do znanja da se ne slažu sa ovom odlukom.

Oni su osmislili veoma zanimljiv način kako da zadrže njemačkog napadača, pa su u vezi s tim i pokrenuli peticiju na sajtu change.org, koju je već potpisalo 1.100 ljudi.

Iskusni fudbaler je u ovoj sezoni zabilježio 21 nastup u Seriji A u kojima je postigo četiri gola, ali tome dodao i sedam asistencija. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedan je od igrača sa najviše nastupa za nacionalni tim Njemačke (137), a svakako važan pomena je i njegov 71 pogodak za reprezentaciju, od kojih je 16 ostvario na svjetskim prvenstvima, po čemu je i rekorder.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi