Petković: Sudija je dosta uticao na utakmicu

Stručnjak nezadovoljan suđenjem

Petković: Sudija je dosta uticao na utakmicu

Trener Lazija, Vladimir Petković rekao je nakon sinoćnjeg susreta sa Fenerbahčeom kako je sudija oštetio njegovu ekipu.

Lazio, našeg Senada Lulića sinoć je gostovao u Turskoj u okviru četvrtfinala Evropa lige te uoči revanša ima zaostatak od dva gola.

 

"Nismo zaslužili da nas se ovako tretira. Sada moramo da zavrnemo rukave i da mislimo na utakmicu protiv Rome. Još uvijek nismo ispali iz ovog takmičenja, ali naravno, sudija je dosta uticao na ovu utakmicu", rekao je Petković te je dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Mi još uvijek vjerujemo. Neigranje Onazija ili Maurija će uticati na nas mnogo. Ipak, znanjem i upornošću možemo preokrenuti ovaj rezultat. Dat ćemo sve od sebe da prođemo dalje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.