Predsjednici četiri premijerligaša stigli, prvi čovjek Željezničara online

Sastanak petorke

Predsjednici četiri premijerligaša stigli, prvi čovjek Željezničara online

E. Škorić

U hotelu "President" nedaleko od Tuzle okupljaju se predstavnici pet klubova Premijer lige BiH.

Podsjećamo da su Sarajevo, Željezničar, Velež, Sloboda i Tuzla City odlučili da organizuju interni sastanak nekoliko dana nakon što su odbili prisustvovati sastanku Nogometnog saveza i klubova Premijer lige BiH na kojem se razgovaralo o poboljšanju saradnje na polju marketinga i komunikacija.

"Očigledno da ovim klubovima ne znači puno ni to što su u protekloj sezoni iz nagradnog fonda dobili tri puta više sredstava nego prethodnih godina, što praktično Savez plaća troškove svim službenim licima te što će u ovoj takmičarskoj sezoni uvođenjem led reklama klubovi imati mogućnost da ostvare i dodatne prihode", oglasili su se iz NFSBiH.

Pet klubova danas će u 10 sati održati sastanak, a iz izvora bliskih klubovima rečeno nam je da će se u 12 sati obratiti novinarima i iznijeti detalje razgovora iza zatvorenih vrata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvi su jutros stigli predsjednik Veleža Šemsudin Hasić i predsjednik Tuzle City Almir Husić. Stigli su i predsjednici Sarajeva i Slobode, dok prvi čovjek Željezničara neće biti fizički prisutan zbog povišenog pritiska, ali prisustvovat će online sastanku.

Oni bi mogli iznijeti i određene zahtjeve prema Nogometnom savezu BiH, ali i nagovijestiti određene poteze koje će uraditi ukoliko se sve to ne ispoštuje. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SPQRoma
Хајде, хајде. Само се ви курчите, па ће опет Вицо бити крив кад крену санкције...
1 39
Peđa
Bošnjačka liga...
3 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije