Trener Slobode nije nezadovoljan

Petrović: Da smo zabili u 9. minuti...

S. Mlaćo

Sloboda je danas poražena sa minimalnih 1:0 na Grbavici. Tuzlaci su imali svoje prilike, ali  na kraju ipak pognutih glava napustili Grbavicu. 

Trener Slobode Slavko Petrović nakon pola godine vratio se na Grbavicu. Njegova Sloboda prikazala se u lijepom svjetlu protiv Želje, koliko je svjetlo uopće moglo biti lijepo.

"Zahvalio bih se domaćinu na gostoprimstvu. Skupo smo se prodali. Da smo zabili gol u 9. minuti utakmica bi možda otišla u drugom smjeru. U drugim dijelu teško je bilo izdržati pritisak. Mi možemo biti ponosni na ovo što smo uradili, imali smo sedam mlađih igrača..."

U narednom kolu Sloboda će ugostiti banjalučki Borac.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi