7

Komentari (7)

Mepa
Ovaj Olimpik me najvise nervira od ekipa. Uvijek kad ide Borcu ili Svinjskom izgube lagano po 3,4,5 golova razlike. Kad igraju sa Zeljom, Sarajevom ili Slobodlm bore se kao da im zivot ili smrt. Steta da ispadne bilo go drugi osim ove sugave ekipe.
kukuruz
Koju ti ligu gledaš?
gubavica11
Celavi me odusevljava iz kola u kolo. Bravo za Kacavendu IMAS ONU STVAR DO PODA OLIMPIK I AKO JE IZGUBIO 3:0 izgledao je fenomenalno
2323
A dobili ste najboljeg mladog golmana Kacavendu ..cuda cinio..
starigrad
Kasno Marko na Kosovo stiže. Tako i Borac. Sarajevo Šampion
pjanke.sa
Neka neka sto boljih ekipa u prvenstvu, to mi bolji. Samo da nije ovih sudijakih lakrdija, ali hajd i to je uvijek i svuda tema za zafrkanciju. Sarajvo sampion!
VIP
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.